Szakmai önéletrajz

1994 januárjában találkoztam az Alexander-technikával. Azonnal magával ragadott a módszer egyszerűsége, mély hatása. Úgy éreztem Alexander ezt a módszert nekem találta ki! Tizenegy évig dolgoztam a tanárnőmmel, először asszisztensként, később tanárként.

Általános ismereteimet gazdagítani akartam a testmunkák terén, ezért 1998-ban Alternatív Mozgás Masszázs Terapeuta végzettséget szereztem az Egészségügyi Továbbképző Intézetben.

Az Alexander-technika egyfajta oktatás. A tanári készségek fejlesztését fontosnak tartottam, így beiratkoztam az ELTE Pedagógia szakára, ahol 2005-ben sikeres tanári, pedagógia tanári diplomát szereztem.

2002-től 2012-ig az ausztriai Institut Alexander Bewegung tanára voltam.

2008 májusában megnyitottam Budapesten Alexander-mozgás Stúdiómat, ahol azóta is folyamatosan egyénre szabott foglalkozásokat tartok.

2010-től az Alexander Technique International vizsgáztató szponzortanára vagyok.

2015-től a budapesti Alexander-technika Tanárok Egyesülete által indított tanárképzési programban is tanítok.

Rendszeresen részt veszek és tartok Alexander-technika továbbképzéseket. Mivel a bodywork nem csak a munkám, hanem a hobbim és a szenvedélyem is, ezért más technikákat is szívesen tanulok (pl. Dorn terápia, Breuss masszázs, kötőszöveti és lágyrész masszázs).